Středeční polední nabídka - Maďarská kuchyně - menu (21.10.2015)

18.10.2015 20:26

Středeční polední nabídka - Maďarská kuchyně - menu (21.10.2015)

Maďarská kuchyně se vyznačuje kaloricky bohatými jídly, využívá maso (především vepřové, ale často i telecí) a zeleninu. Typickým kořením je mletá paprika, buď sladká nebo pálivá, která dává jídlu charakteristickou chuť i lákavou červenou barvu. Často se používá i zakysaná smetana. Z pečiva je oblíbený bílý chléb. Pokrmy se připravují zpravidla na sádle.

Historicky vychází maďarská kuchyně z tradice kočovných pastevců: jídlo muselo být rychle hotové a zasytit, připravovalo se ve velkých objemech, odtud obliba vaření v kotlíku. Užívaly se dehydrované pokrmy, které se daly snadno převážet, jako tarhoňa. Maďarskou gastronomii pak ovlivnila i kuchyně turecká a rakouská.


Rauty a servírovaná jídla

zajistíme pro:

Kalendář akcí

Říjen 2017
Po Út St Čt So Ne
            1
2 3 5 6 7 8
9 10 11 12 13
  • Restaurace hotelu UNO uzavřena
14
15
16 17 18 19 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

« Září 2017 Listopad 2017 »


Kde se hotel nachází?

T.G. Masaryka 897
562 01 Ústí nad Orlicí 1
Česká republika
Tel.: +420 465 521 256 
Mobil: +420 725 885 155
E-mail:

Kontaktujte nás

Akceptujeme platební karty

   

Nechte se informovat

© 2017, RC AKTIVA s.r.o. – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Výměna odkazů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑