Středeční polední nabídka - Maďarská kuchyně - menu (21.10.2015)

18.10.2015 20:26

Středeční polední nabídka - Maďarská kuchyně - menu (21.10.2015)

Maďarská kuchyně se vyznačuje kaloricky bohatými jídly, využívá maso (především vepřové, ale často i telecí) a zeleninu. Typickým kořením je mletá paprika, buď sladká nebo pálivá, která dává jídlu charakteristickou chuť i lákavou červenou barvu. Často se používá i zakysaná smetana. Z pečiva je oblíbený bílý chléb. Pokrmy se připravují zpravidla na sádle.

Historicky vychází maďarská kuchyně z tradice kočovných pastevců: jídlo muselo být rychle hotové a zasytit, připravovalo se ve velkých objemech, odtud obliba vaření v kotlíku. Užívaly se dehydrované pokrmy, které se daly snadno převážet, jako tarhoňa. Maďarskou gastronomii pak ovlivnila i kuchyně turecká a rakouská.


Rauty a servírovaná jídla

zajistíme pro:

Kalendář akcí

Květen 2020
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

« Duben 2020 Červen 2020 »


Kde se hotel nachází?

T.G. Masaryka 897
562 01 Ústí nad Orlicí 1
Česká republika
Tel.: +420 465 521 256 
Mobil: +420 725 885 155
E-mail:

Kontaktujte nás

Akceptujeme platební karty

   

Na čem si u nás dnes pochutnáte?

Po 25.05.2020

  • 100g Hovězí pečeně na smetaně, houskový knedlík 89 Kč

  • 120g Vepřové maso v mrkvi, vařené brambory 89 Kč

  • 350g Rýžový salát se smaženou cibulkou, paprikou a hráškem 89 Kč

  • 0,3l Krémová zeleninová 25 Kč

  • 120g Smažený kuřecí řízek, vařené brambory, tatarská omáčka 95 Kč

  • 150g Smažený eidam, vařené brambory, tatarská omáčka 95 Kč

Celé týdenní menu

Nechte se informovat

© 2020, RC AKTIVA s.r.o. – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Výměna odkazů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑