Středeční polední nabídka - Maďarská kuchyně - menu (21.10.2015)

18.10.2015 20:26

Středeční polední nabídka - Maďarská kuchyně - menu (21.10.2015)

Maďarská kuchyně se vyznačuje kaloricky bohatými jídly, využívá maso (především vepřové, ale často i telecí) a zeleninu. Typickým kořením je mletá paprika, buď sladká nebo pálivá, která dává jídlu charakteristickou chuť i lákavou červenou barvu. Často se používá i zakysaná smetana. Z pečiva je oblíbený bílý chléb. Pokrmy se připravují zpravidla na sádle.

Historicky vychází maďarská kuchyně z tradice kočovných pastevců: jídlo muselo být rychle hotové a zasytit, připravovalo se ve velkých objemech, odtud obliba vaření v kotlíku. Užívaly se dehydrované pokrmy, které se daly snadno převážet, jako tarhoňa. Maďarskou gastronomii pak ovlivnila i kuchyně turecká a rakouská.


Rauty a servírovaná jídla

zajistíme pro:

Kalendář akcí

Prosinec 2018
Po Út St Čt So Ne
          1 2
3 4 6 7 8 9
10 11 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

« Listopad 2018 Leden 2019 »


Kde se hotel nachází?

T.G. Masaryka 897
562 01 Ústí nad Orlicí 1
Česká republika
Tel.: +420 465 521 256 
Mobil: +420 725 885 155
E-mail:

Kontaktujte nás

Akceptujeme platební karty

   

Na čem si u nás dnes pochutnáte?

St 19.12.2018

  • 0,3l Čočková mexická 24 Kč

  • 170g Pikantní masová směs, bramborákoví ježci 104 Kč

  • 170g Vepřové řezy s houbami v bramboráku, čerstvá zelenina 104 Kč

  • 170g Kuřecí medailonky v bramborákovém těstě, salát s kysaným zelím 104 Kč

  • 0,3l Hovězí vývar se zeleninou a strouháním 0 Kč

  • 300g Lívance s džemem a šlehaným tvarohem, čaj 76 Kč

Celé týdenní menu

Nechte se informovat

© 2018, RC AKTIVA s.r.o. – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Výměna odkazů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑