Dny ruské kuchyně (16.-18.5.2013)

28.04.2013 18:05

Dny ruské kuchyně (16.-18.5.2013)

Připravili jsme pro Vás výběr z Ruská kuchyně, která je bohatá a velmi rozmanitá. Základy kuchyně jsou dány především venkovskou kuchyní s využitím různé kombinace ryb, drůbeže, zvěřiny, hub, lesních plodů.

Předkrm:
2 ks  Ruské pirohy
- smaží se, pečou a plní rozmanitými nádivkami sladkými, ale i slanými.    V naší nabídce jsou pirohy plněné sterilovaným zelím

Polévka:
Boršč se připravuje z vývaru z kostí a masa a směsi osmažené zeleniny (červené řepy, brambor, zelí, cibule, mrkve, petrželky a rajčatového protlaku).
Polévku dochucujeme zásmažkou, octem, cukrem a zakysanou smetanou.

Hlavní chod:
Hovězí Stroganoff - světoznámé jídlo, které má základ právě v Rusku. Kousky hovězího masa s cibulí, houbami a kyselou okurkou se podávají s nakyslou smetanovou omáčkou. Jako přílohu nabízíme opečené brambory.

300g Pelmeně - pokrm, který se připravuje z tenkého těsta, které se plní mletým masem ochuceným nejrůznějším kořením.

Dezert:
Ruská zmrzlina - představuje národní vášeň. Rusové jí spořádají tuny a není neobvyklé vidět je jíst zmrzlinu venku i v zimě. Nabízíme ruskou zmrzlinu zdobenou rozinkami  marinovanými ve vodce 

                                                          


Rauty a servírovaná jídla

zajistíme pro:


Kde se hotel nachází?

T.G. Masaryka 897
562 01 Ústí nad Orlicí 1
Česká republika
Tel.: +420 465 521 256 
Mobil: +420 725 885 155
E-mail:

Kontaktujte nás

Akceptujeme platební karty

   

Nechte se informovat

© 2017, RC AKTIVA s.r.o. – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Výměna odkazů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑